HaierHAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK).
Još jednu godinu zaredom Haier grupa dokazala se kao prestižni proizvođač klima uređaja.Grupa je prepoznata po svojim inovativnim rješenjima za kućnu seriju, komercijalnu seriju i MRV sisteme.

Početkom 2017. Haier brand osvojio je prestižnu nagradu Euromonitor International (London, UK) – kao najprodavaniji brand klima uređaja s mogućnošću povezivanja s pametnim telefonima ili tabletima (WI-FI). Navedeno istraživanje provedeno je u 46 zemalja, uključujući 30 poznatih proizvođača klima uređaja. Sama prodaja klima uređaja s opcijom WI-FI povezivanja s pametnim telefonima i tabletima u 2016. godini ostvarila je znatan porast i samim time dokazala da je WI-FI brzo rastući trend na tržištu klima uređaja.

Haier Grupa već godinama radi na unaprijeđenu funkcija klima uređaja prateći najnovije trendove. Za njih klima uređaj više ne služi samo za klimatizaciju prostora već predstavlja moderno dizajnirani uređaj koji će pružiti komfor i ugodu u svakom prostoru.

MB Frigo Grupa više od 15 godina predstavlja generalnog uvoznika Haier klima uređaja za Adria regiju. Zajedno sa svojim distributerima omogućila je dostupnost klima uređaja Haier u svakom dijelu Adria regije.

Haier – 5 godina garancije!

MB Frigo Grupa od sada je omogućila dodatnu pogodnost za HAIER klima uređaje kućne serije – 5 godina garancije na cijeli uređaj. Osnovna garancija iznosi 3 godine koja se produžuje za još 2 godine uz registraciju klima uređaja na web shopu www.trebamklimu.hr (kategorija Jamstvo – Registracija Jamstva). Navedena pogodnost vrijedi za HAIER klima uređaje kupljene od 1.4.2018.