Novosti

Promo Banner

Kraljica među klimama

Birate običan klima uređaj koji samo hladi ili želite klima uređaj s odličnim funkcijama koji će vaš dom učiniti još ugodnijim. Haier klima uređaji poznati su po atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svatko zavoljeti klimatizirani zrak, pa čak i oni koji su protivnici ovakvog načina hlađenja za vrijeme ljetnih vrućina.

Evo razloga zbog čega je Haier klima uređaj najbolji odabir za vas:

 • Svi Haier modeli 2019. imaju Frost Clean funkciju (99,9% dezinficirani zrak). Više o funkciji Frost Clean pogledajte na videu - Haier Frost Clean. Testiranje Haier klima uređaja s funkcijom Frost Clean nakon 2 godine pogledajte na sljedećem linku - Testiranje Frost Clean

 • Haier klima uređaj ima funkciju 3D ispuha zraka koja osigurava osjećaj svježine i ugode u svakom dijelu prostora
 • Funkcija Super tihi rad omogućava nečujni rad klima uređaja zbog čega je najbolji odabir ako klima uređaj planirate staviti u spavaću sobu

 • Haier klima uređaji omogućavaju veliki domet ispuha zraka, do čak 20 m i zbog toga je najbolji odabir za veće i duže prostore.
 • Haier klima uređaji imaju najvišu energetsku klasu A+++ uz koju pametno štedite.

 • WI-Fi modul omogućava vam kontrolu vašeg klima uređaja s udaljenih lokacija, te ima razne funkcije – tjedni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača. Svi Haier modeli 2019. imaju uključen WI-FI modul. 

 • Funkcija Ecopilot predstavlja detektor pokreta i svijetla. Zrak se usmjerava tako da ne puše direktno na osobe prostoriji. Isto tako postoji senzor svjetla koji detektira promjene u odnosu na intenzitet sunčeve svjetlosti u prostoriji te na taj način regulira temperaturu i štedi.

 • Haier klima uređaji imaju garanciju do čak 5 godina te razgranatu prodajnu i servisnu mrežu po čitavoj Hrvatskoj.

Brand Haier razvio je široku paletu modela klima uređaja od kojih većinu možete pronaći u Hrvatskoj. Svaki od modela poseban je po dizajnu te čak postoje i modeli s prednjom maskom koja je prekrivena blagim perla efektom za još bolji izgled.

Haier nove modele potražite:Saznajte više
Promo Banner

Haier - novi modeli 2019.

Haier je predstavio nove modele klima uređaja za 2019. Kao do sada, Haier na prvo mjesto stavlja korisnika te svake godine unaprjeđuje funkcije kako bi se klima uređaj prilagodio domu korisnika. Uz Haier klima uređaje vaš dom dobiva svoju oazu svježine s prirodnim povjetarcem za vrijeme ljetnih vrućina.

Noviteti kod Haier modela 2019.

 • svi modeli već imaju instaliran WI-FI modul
 • svi modeli imaju inovativnu funkciju Frost Clean - 99,9% dezinficirani zrak
 • pametni senzori za kvalitetu zraka (uz model Haier jade – uskoro u prodaji)
 • svi modeli imaju ionski srebrni premaz na isparivaču - ionsko srebro djeluje kao antiseptik jer su ioni srebra aktivni i prodiru kroz membranu bakterija
 • antibakterijski paneli (uz model Flexis mat verzija)

Haier nove modele potražite:

Novi modeli:Saznajte više
Promo Banner

Frost Clean - Haier inovativna funkcija

Jeste li znali da kroz klima uređaj prođe sav zrak iz zatvorene prostorije i to više puta dnevno? Zrak koji se nalazi u prostoriji dolazi izvana te sa zrakom dolaze i lebdeće čestice od ispušnih plinova, čađe, prašine, peludi ... U većim gradovima, pogotovo u područjima s frekventnijim prometom, zrak je još zagađeniji i ima znatno veći udio lebdećih čestica.

Haier već godinama razvija dodatne funkcije za pročišćavanje zraka u klima uređajima kako bi korisnicima omogućio svjež i pročišćen zrak u njihovim domovima. Ove godine Haier je lansirao inovativnu funkciju Frost Clean koja predstavlja automatsko samočišćenje klima uređaja hladnom ekspanzijom. Frost Clean funkcija radi na način da zaledi površinu isparivača te se s otapanjem učinkovito uklanjaju nečistoće i bakterije.

Svi Haier modeli iz 2019. imaju Frost Clean funkciju te isparivači imaju dodatni srebrni premaz uz pomoć kojeg se dobiva 99,9% dezinficirani zrak. Ionsko srebro djeluje kao antispetik jer su njegovi ioni aktivni i mogu prodrijeti kroz membrane bakterija.

Haier modeli 2019.

Haier nove modele potražite:

Frost Clean Funkcija 

Testiranje čistoće klima uređaja s funkcijom Frost Clean nakon 2 godine korištenjaSaznajte više
Promo Banner

Sniženje klima uređaja do 2.000 kn

Zašto se sada ne bi pripremili za ljeto? Kupite klima uređaj za posebnu akcijsku cijenu - cijene su snižene do 2.000 kn.

Lista sniženih modela

Klima uređaji za prostore do 30 m2

Klima uređaji za prostore do 40 m2

Klima uređaji za prostore do 60 m2

Klima uređaji za prostore veće od 60 m2

Navedene modele možete kupiti putem sljedećih prodajnih kanala:Saznajte više