Novosti

Promo Banner

Haier - novi modeli 2019.

Haier je predstavio nove modele klima uređaja za 2019. Kao do sada, Haier na prvo mjesto stavlja korisnika te svake godine unaprjeđuje funkcije kako bi se klima uređaj prilagodio domu korisnika. Uz Haier klima uređaje vaš dom dobiva svoju oazu svježine s prirodnim povjetarcem za vrijeme ljetnih vrućina.

Noviteti kod Haier modela 2019.

  • svi modeli već imaju instaliran WI-FI modul
  • svi modeli imaju inovativnu funkciju Frost Clean - 99,9% dezinficirani zrak
  • pametni senzori za kvalitetu zraka (uz model Haier jade – uskoro u prodaji)
  • svi modeli imaju ionski srebrni premaz na isparivaču - ionsko srebro djeluje kao antiseptik jer su ioni srebra aktivni i prodiru kroz membranu bakterija
  • antibakterijski paneli (uz model Flexis mat verzija)

Haier nove modele potražite:

Novi modeli:Saznajte više
Promo Banner

Frost Clean - Haier inovativna funkcija

Jeste li znali da kroz klima uređaj prođe sav zrak iz zatvorene prostorije i to više puta dnevno? Zrak koji se nalazi u prostoriji dolazi izvana te sa zrakom dolaze i lebdeće čestice od ispušnih plinova, čađe, prašine, peludi ... U većim gradovima, pogotovo u područjima s frekventnijim prometom, zrak je još zagađeniji i ima znatno veći udio lebdećih čestica.

Haier već godinama razvija dodatne funkcije za pročišćavanje zraka u klima uređajima kako bi korisnicima omogućio svjež i pročišćen zrak u njihovim domovima. Ove godine Haier je lansirao inovativnu funkciju Frost Clean koja predstavlja automatsko samočišćenje klima uređaja hladnom ekspanzijom. Frost Clean funkcija radi na način da zaledi površinu isparivača te se s otapanjem učinkovito uklanjaju nečistoće i bakterije.

Svi Haier modeli iz 2019. imaju Frost Clean funkciju te isparivači imaju dodatni srebrni premaz uz pomoć kojeg se dobiva 99,9% dezinficirani zrak. Ionsko srebro djeluje kao antispetik jer su njegovi ioni aktivni i mogu prodrijeti kroz membrane bakterija.

Haier modeli 2019.

Haier nove modele potražite:

Frost Clean Funkcija 

Testiranje čistoće klima uređaja s funkcijom Frost Clean nakon 2 godine korištenjaSaznajte više
Promo Banner

Sniženje klima uređaja do 2.000 kn

Zašto se sada ne bi pripremili za ljeto? Kupite klima uređaj za posebnu akcijsku cijenu - cijene su snižene do 2.000 kn.

Lista sniženih modela

Klima uređaji za prostore do 30 m2

Klima uređaji za prostore do 40 m2

Klima uređaji za prostore do 60 m2

Klima uređaji za prostore veće od 60 m2

Navedene modele možete kupiti putem sljedećih prodajnih kanala:Saznajte više
Promo Banner

Rujanska akcija!

Odaberite za svoj dom samo najbolje! Haier klima uređaji predstavljaju modele uz pomoć kojih će vaš dom biti ispunjen svježim i čistim zrakom za vrijeme grijanja ili hlađenja. Kupite sada klima uređaj i osigurajte topliji dom za posebnu akcijsku cijenu - već od 341 kn/mjesečno. Akcija traje do 30.09.2018. ili do isteka zaliha.

Navedene modele možete kupiti putem sljedećih prodajnih kanala:Saznajte više