Trebam klimu
mb frigo
Odabir klima uređaja
Web shop Trebamklimu.hr omogućuje vam lak odabir klima uređaja koji je idealan za prostor koji želite klimatizirati. Prilikom odabira klima uređaja koristite filtere sa sljedećim parametrima: cijena, brand klima uređaja, veličina prostorije koju želite klimatizirati, snaga grijanja/hlađenja i energetska klasa. Odabirom navedenih parametra prikazat će vam se klima uređaji koji su idealni za prostor koji želite klimatizirati. Ako niste sigurni, slobodno nazovite prodajne referente MB Frigo Grupe - Zagreb, Rijeka, Zadar ili Split.

Jednostavna kupovina putem web shopa

Montaža klima uređaja 
Montaža klima uređaja u pravilu vrši se unutar 7 radnih dana od primitka uređaja, vrijedi za kompletnu kopnenu Hrvatsku, za otoke Rab, Mali Lošinj, Vis, Hvar i Korčulu.

Cijena montaže iznosi 375 eura s PDV-om te uključuje sljedeće: 

Moguća je montaža za otoke koji nisu navedeni te je prije potrebno kontaktirati referente prodaje za provjeru cijene i termina montaže.

Napomena:

Ako je instalacija duža od 3 metra naknadno se naplaćuje materijal. Demontaža postojećeg klima uređaja, uštemavanje instalacija u zid nije uračunato u osnovnu cijenu instalacije.
Proboj zida se odnosi na zidove do 30 cm debljine. Za visine preko 6 metara koristi se auto dizalica osim u slučajevima kada postoji adekvatna pozicija za montiranje vanjske jedinice. 
Sve gore navedeno se dogovara sa monterom na licu mjesta.

Montaža od strane ovlaštenog servisa te redovito godišnje održavanje klima uređaja je preduvjet za ostvarenja jamstva sukladno uvjetima.