HaierPočetkom 2020. brand Haier dobio je nekoliko priznanja od neovisne agencije za istraživanje svjetskog tržišta Euromonitor International:

  • Haier je No.1 u svijetu u kategoriji „pametnih“ klima uređaji s mogućnošću povezivanja. Haier je ostvario 29,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.
  • Haier je No.1 u svijetu u kategoriji klima uređaja s funkcijama za samočišćenje i filtriranje zraka. Haier je ostvario 43,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.
  • Haier je No.1 prema prodaji kineskih klima uređaja s vlastitim brandom.

Certifikate preuzmite na sljedećim linkovima:

  • Haier najprodavaniji brand u kategoriji kineskih klima uređaja s mogućnošću spajanja na internet (Wi-Fi, AI)  - certifikat
  • Haier najprodavaniji brand u kategorijikineskih klima uređaja s funkcijama za samočišćenje i pročišćavanje zraka - certifikat
  • Haier najprodavaniji kineski brand u kategoriji klima uređaja s vlastitim brandom (kućna serija) - certifikat

Haier već godinama unaprijeđuje funkcije klima uređaja kako bi krajnjim korisnicima omogućio najkvalitetniji zrak u njihovim domovima. U središtu Haier filozofije nalazi se krajnji korisnik, a rezultat toga potvrđuju dobiveni certifikati.

Haier – 5 godina garancije!

MB Frigo Grupa od sada je omogućila dodatnu pogodnost za HAIER klima uređaje kućne serije – 5 godina garancije na cijeli uređaj. Osnovna garancija iznosi 3 godine koja se produžuje za još 2 godine uz registraciju klima uređaja na web shopu www.trebamklimu.hr (kategorija Jamstvo – Registracija Jamstva). Navedena pogodnost vrijedi za HAIER klima uređaje kupljene od 1.4.2018.

Upoznajte Jade!

Model Jade predstavlja moćan klima uređaj vrhunskog dizajna s inovativnim funkcijama za pročišćavanje zraka u domu.

Pametni senzor za kvalitetu zraka

Inovativni senzor u unutarnjoj jedinici klima uređaja upozorava korisnika na kvalitetu zraka u prostoriji. Previše čestica prašine u prostoriji aktivira senzor te se na zaslonu unutarnje jedinice pokazuje upozorenje (Crvena boja - zrak nije kvalitetan / Zelena boja - zrak je kvalitetan). Ako zrak nije kvalitetan onda se automatski uključuje dodatno pročišćavanje zraka uz pomoć elektrostatičkog - antibakterijskog filtera.

Za više informacija kontaktirajte prodajne referente ili nas kontaktirajte putem maila info@mbfrigo.hr

Katalog preuzmite na sljedećem linku - Haier katalog 2020.