Novosti

Promo Banner

Osvojili smo prestižnu nagradu RED DOT za dizajn

Klima uređaji Haier prepoznati su u svijetu po modernom dizajnu i vrhunskoj tehnologiji za klimatizaciju domova, apartmana, poslovnih prostora i objekata sličnih namjena. Ove godine Haier je dobio službenu potvrdu i nagradu RED DOT za vrhunski dizajn i kvalitetu izrade.

Elegantan dizajn s čistim linijama i mat bijelom završnom obradom u kombinaciji s UVC Pro tehnologijom podiže udobnost na novu razinu.

Nagrada Red Dot dodjeljuje se od 1955. godine i međunarodno je prepoznatljiv dokaz kvalitete produkt dizajna, dizajna koncepata te dizajna komunikacija.

Inovativne funkcije za zdravlje i udobnost

Model Expert iznimno je tih uređaj, poput šapata (samo 15dB) stoga predstavlja savršeno rješenje za prostore poput spavaće sobe. Uz pametnu funkciju ECO-Sensor, korisnik ostvaruje i dodatnu uštedu – čak do 67% uštede energije. Klima uređaj se gasi ukoliko korisnik neko vrijeme nije u prostoriji. Ugrađen Wi-Fi modul i iznimna energetska učinkovitost A+++ čine ga jednim od najatraktivnijih uređaja na tržištu. Zahvaljujući pomicanju vertikalnih i vodoravnih lamela moguće je usmjeriti strujanje zraka prema gore, dolje, lijevo i desno (3D strujanje zraka). Iskusite osjećaj prirodnog povjetarca i osigurajte potpunu udobnost u vašem domu.

 

 

 Saznajte više
Promo Banner

Novi modeli Haier klima uređaja

Novosti u kućnoj seriji klima uređaja Haier!

Haier, svjetski proizvođač klima uređaja, nudi visokotehnološke proizvode i kontinuirano uvodi inovacije koje poboljšavaju kvalitetu života korisnicima diljem svijeta.
Visoka kvaliteta proizvodnje, kao i kvalitetne sirovine, jamče besprijekoran rad Haier proizvoda dugi niz godina te stoga ne čudi da svi Haier klima uređaji imaju petogodišnje jamstvo.
Haier je ove godine predstavio novi model klima uređaja Expert te unaprijedio postojeće modele Tide i Tundru novim dizajnom.

Expert 2022. NOVI MODEL:

 • UVC PRO
 • I Feel 
 • ECO sensor
 • Coanda Plus

TOP prednosti Expert klima uređaja:

 • Veća učinkovitost u VRHUNCU SEZONE
 • Super brzo rastavljanje PC pločice, ventilatora i motora BEZ RASTAVLJANJA ISPARIVAČA

Tide Plus 2022.

 • Novi LED display

Tundra Plus 2022.

 • Novi dizajn panela

Haier, inspiriran harmonijom života i ultimativnim zadovoljstvom korisnika!Saznajte više
Promo Banner

MAXON - 5 godina garancije

Od 14.04.2022., svi Maxon klima uređaji dolaze sa tvorničkim jamstvom u trajanju od 5 godina (3+2)! MB Frigo Grupa omogućila je dodatnu pogodnost za MAXON klima uređaje kućne serije – 5 godina garancije na cijeli uređaj. Navedena pogodnost vrijedi za sve Maxon klima uređaje kupljene od 14.04.2022. nadalje. Uvjeti za ostvarivanje prava na jamstvo:

 • ugradnja klima uređaja izvršena je od strane tvrtke ili obrta i/ili puštanje klima uređaja u rad obavljeno je od: ovlaštenih instalatera/servisera za Maxon klima uređaje.
 • registracija Maxon klima uređaja putem na stranici www.trebamklimu.hr - registracija produženog jamstva.
 • kupac Maxon klima uređaja svake je godine dužan obaviti redovan servis klima uređaja kod ovlaštenog servisera koji nakon obavljenog servisa ovjerava jamstveni list.

Napomena: Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda, jer putem tih dokumenata ostvaruje svoja prava.Saznajte više
Promo Banner

Maxon klima uređaji za štedno grijanje

Grijanje na klima uređaj uz niske mjesečne račune?

Znaš li da je grijanje na klima uređaj (p.s. ovisno o energetskoj učinkovitosti kuće ili zgrade u kojoj živiš) minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja? Klima uređaji rade poput toplinskih pumpi te za 1 kW električne energije daju 4 kW toplinske energije.

≈ Maxon Pure klima uređaj s UV-C lampom odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja, funkcija super grijanja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

≈ Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima. Uz funkciju ionizatora, model ima ugrađen filter zraka koji uklanja štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

ZAŠTO se grijati klima uređajima?

 • UŠTEDA ENERGIJE - princip rada klima uređaja pokazao se za minimalno jednu trećinu jeftiniji od drugih načina grijanja.
 • Inverteri imaju jako dobar rad u zimskim uvjetima, NE PREGRIJAVAJU PROSTORIJU jer se isključuju kada dostignu željenu temperaturu.
 • ELEKTRIČNE INSTALACIJE SU MANJE OPTEREĆENE jer nema stalnog uključivanja i isključivanja kompresora.
 • Topli ZRAK SE DOBRO RASPOREĐUJE U PROSTORIJI, a ne koncentrira se samo oko uređaja.
 • NE TREBA PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE ENERGENTA - drva, lož ulje ili plin.
 • Na klima uređaj se NE MOŽETE OPEĆI.

TOP funkcije Maxon klima uređaja za još učinkovitije grijanje prostora:

 • SUPER GRIJANJE Grijač kadice kondenzata brzo otapa i uklanja snijeg i led na vanjskoj jedinici klima uređaja, osiguravajući na taj način stabilan kapacitet grijanja
 • 8°C GRIJANJE Klima uređaj se u modu grijanja može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje instalacija

Ponuda preko web shopa:

 Saznajte više
Promo Banner

Maxon klima uređaji s faktorom X

Maxon klima uređaji s faktorom X upotpunjuju tvoj svakodnevni život sa super funkcijama za udobnost i zdravlje uz pametnu tehnologiju povezivanja.

X  brine o tvom budžetu

X brine o zraku koji udišeš

X brine utjecaju na okoliš

X brine o ugodnoj atmosferi u domu

X brine za miran san

X brine o kvaliteti tvog života

Maxon klima uređaji brinu o utjecaju na okoliš, ali i o tvom budžetu. Maxon Fresh model je koji obećava idealne performanse u jednom uređaju, za sve one koji žele kvalitetu uz vrlo pristupačnu cijenu. Odlična energetska učinkovitost (A++), rad na ekološkoj radnoj tvari R32 i ekonomičan način rada, najbolje su karakteristike uređaja koji ugodno rashlađuje tvoj dom uz minimalnu potrošnju energije. Funkcije Fresh modela uspješno su prilagođene današnjem urbanom načinu života. U svakom trenutku i sa bilo koje lokacije, uređaj možeš upaliti putem svog pametnog telefona (WI-FI) kako bi te po povratku s posla, teretane, trgovine i dr. uvijek dočekala optimalna temperatura. Uz funkciju samočišćenja unutarnja jedinica klima uređaja uvijek će biti čista i bez bakterija. Svojim minimalističkim dizajnom Fresh se savršeno uklapa u svaki stil interijera i nenametljivo postaje dio tvog životnog prostora.

Udahni bezbrižno FRESH zrak bez bakterija opasnih za tvoje zdravlje i odaberi klimu bez štetnog utjecaja na ozon.

Maxon klima uređaji brinu o potpunoj ugodi u domu. Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima. Comfort je klima uređaj futurističkog dizajna. Njegove zaobljene glatke linije i sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere. Daljinski upravljač sadrži senzor za detekciju toplinskih opterećenja u prostoriji i automatski optimizira ispuh zraka prilagođen tvojoj zoni ugode i prostoriji u kojoj boraviš. Comfort model u prostor ispuhuje potpuno svjež i čist zrak. Ugrađeni filteri zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

Comfort je pravi izbor za sve one koji traže osvježavajuću oazu prirodnog zraka unutar svog doma u potpunosti prilagođenu osobnom osjećaju ugode u prostoru.

Maxon Comfort Pure klima uređaj odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

Uz vrhunsku udobnost i 99,9% steriliziran zrak u prostoriji, Comfort Pure model stvara optimalne uvjete u prostoru za bezbrižan boravak i hlađenje osoba sklonih alergijama, djece i svih osjetljivih skupina ljudi.

Maxon Comfort Pure sterilizira zrak koji udišeš i pruža osjećaj ultimativnog zadovoljstva u tvom domu. Odaberi Pure i uživaj u osvježavajućem strujanju čistog zraka bez propuha!

Multi sistemi idealno su rješenje za veće stambene ili poslovne prostore, apartmane, hotele i prodajne prostore. Maxon multi sistemi imaju mogućnost spajanja do 3 unutarnje jedinice na jednu vanjsku jedinicu ovisno o potrebama i odabiru uređaja.

Maxon Comfort MULTI model  je prepoznat na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima.  Njegove zaobljene glatke linije i futuristički dizajn te sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere. Daljinski upravljač sadrži senzor za detekciju toplinskih opterećenja u prostoriji i automatski optimizira ispuh zraka prilagođen tvojoj zoni ugode i prostoriji u kojoj boraviš.

Ugrađeni filteri zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

Comfort MULTI je pravi izbor za sve one koji traže osvježavajuću oazu prirodnog zraka unutar svog doma u potpunosti prilagođenu osobnom osjećaju ugode u prostoru.Saznajte više