Novosti

Promo Banner

Kvalitetan klima uređaj po pristupačnoj cijeni

Tražite li za svoj dom jednostavan klima uređaj uz pomoć kojeg ćete preživjeti nadolazeće vrućine? Tražite li klima uređaj koji će tiho raditi i koji će očistiti zrak od raznih bakterija, virusa, grinja i čestica prašina. Tražite li klima uređaj koji će neće trošiti puno struje

Maxon Fresh klima uređaji savršeni su za vaš dom ako tražite jednostavan klima uređaj za grijanje i hlađenje. 

 • pravi omjer funkcionalnosti i cijene
 • Maxon Fresh imati invertersku tehnologiju koja omogućava manju potrošnju električne energije do čak 50%, brže postizanje i regulaciju željene temperature i veću ugodnost boravka u klimatiziranom prostoru
 • razina buke svedena je na minimum
 • Maxon ima razgranatu mrežu instalatera i servisera po cijeloj Hrvatskoj 

Za više informacija nazovite nas na besplatan broj telefona 0800 80 81

Maxon Fresh kupite putem sljedećih prodajnih kanala:

 Saznajte više
Promo Banner

Najbolji odabir za apartmane

Želite li povećati mogućnost da vam se gosti vraćaju, šire dobre preporuke i dijele pozitivne komentare u virtualnom svijetu, onda svakom gostu trebate osigurati maksimalnu udobnost i klima uređaj koji će biti spreman za nadolazeće velike vrućine. Sezona je pred vratima i pravo je vrijeme za osvježenje apartmana uz Maxon Fresh Inverter klima uređaje.

Maxon Fresh kroz kraće vrijeme mogu osvježiti apartman, troše manje električne energije, a ono što je još bitnije zvuk rada je sveden na minimum. Vlasnici apartmana sve češće odabiru klima uređaje s modernim dizajnom unutarnje i vanjske jedinice koje stanu u sve vrste soba, a sugeriramo i da pripazite  da odabrani klima uređaj ima vanjsku jedinicu s plastičnim griljama kako ih utjecaj mora ne bi oštetio.

Maxon Fresh kupite putem sljedećih prodajnih kanala:

Za više informacija nazovite nas na besplatan broj telefona 0800 80 81Saznajte više
Promo Banner

Haier – 5 godina garancije!

Budite bezbrižni uz HAIER klima uređaja uz 5 godina garancije na cijeli uređaj (vrijedi za kućnu seriju). Osnovna garancija iznosi 3 godine koja se produžuje za još 2 godine uz registraciju klima uređaja na web shopu www.trebamklimu.hr (kategorija Jamstvo - Registracija Jamstva). Navedena pogodnost vrijedi za HAIER klima uređaje kupljene od 1.4.2018.

HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK).

HAIER klima uređaje kupite putem sljedećih prodajnih kanala:
Saznajte više
Promo Banner

Haier zimska akcija

Odaberite za svoj dom samo najbolje! Haier klima uređaji predstavljaju modele uz pomoć kojih će vaš dom biti ispunjen svježim i čistim zrakom za vrijeme grijanja ili hlađenja. 

Kupite sada klima uređaj i osigurajte topliji dom za posebnu akcijsku cijenu - već od 345 kn/mjesečno. Akcija traje do 1.4.2018.

Haier Nebula (bijela)

Haier Aqua (crna i bijela)

Haier Brezza

Navedene modele možete kupiti putem sljedećih prodajnih kanala:

 Saznajte više
Promo Banner

Najefikasniji način grijanja

Želite uštedjeti na grijanju ove godine? Klima uređaji Maxon predstavljaju najefikasniji način grijanja uz pomoć napredne inverterske tehnologije (DC visoko učinkoviti inverter).

Kako klima uređaj grije? Podešavanjem na funkciju grijanje uključuje se obrnuti rad klima uređaja od funkcije hlađenja. Kada klima hladi, onda vanjska jedinica ispuhuje vrući zrak, a unutarnja jedinica hladni zrak. U funkciji grijanja radi obrnuto – vanjska jedinica ispuhuje hladni zrak, a unutarnja jedinica topli zrak po podešenoj temperaturi.

Što je potrebno da bi kvalitetno zagrijali stan od 50 m2Za kvalitetno grijanje potreban vam je jedan klima uređaj od 5kW ili dva klima uređaja od 2,5 kW (sve ovisi o rasporedu).

Koje su pogodnosti grijanja uz klima uređaje:

 • ušteda električne energije
 • brzo postizanje željene temperature
 • očišćeni zrak od bakterija, virusa, prašine, dima cigarete, peludi i ostalih alergena

MAXON Fresh 

 • DC visoko učinkoviti inverter
 • Visoka energetska učinkovitost (A++) 
 • SCOP - 4,0 
 • Dodatna ušteda u modu grijanje
 • Turbo za brzo grijanje i hlađenje
 • Automatski način rada 
 • Horizontalno i vertikalno usmjeravanje zraka
 • Vrhunsko filtriranje zraka
 • Ionizator zraka

Maxon Fresh kupite putem web shopa www.trebamklima.hr, već od 2.850 kn

 

 Saznajte više