Novosti

Promo Banner

Haier klima uređaja - 5 godina garancije

Birate običan klima uređaj koji samo hladi ili želite klima uređaj s odličnim funkcijama koji će vaš dom učiniti još ugodnijim. Haier klima uređaji poznati su po atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svatko zavoljeti klimatizirani zrak, pa čak i oni koji su protivnici ovakvog načina hlađenja za vrijeme ljetnih vrućina.

Zašto je Haier najbolji klima uređaj za vas?

 1. Svi Haier modeli imaju Frost Clean funkciju uz pomoć koje dobivate dezinficirani uređaj i pročišćen zrak (99,9% dezinficirani zrak)
 2. Elektrostatički filter ubija sve bakterije, viruse i grinje (funkcija kod modela Haier Jade)
 3. Svi modeli dolaze s uključenim WI-FI modulom
 4. Uz kupovinu Haier klima uređaja dobivate 5 godina garancije
 5. Svi modeli imaju ionski srebrni premaz na isparivaču – ionsko srebro djeluje kao antiseptik jer su ioni srebra aktivni i prodiru kroz membranu bakterija
 6. Antibakterijski paneli (uz model Flexis mat verzija)

Pregled Haier modela:

Za više informacija kontaktirajte nas:
T.: 0800 80 81 M.: info@trebamklimu.hr

Pogledajte sve Haier modele:

Prodajna mjesta:

CSI (Clean Standard Installation) by MB Frigo Grupa

Kako bi zaštitili zdravlje svojih kupca, instalatera i partnera, MB Frigo Grupa kreirala je poseban način instalacije klima uređaja u domovima krajnjih kupaca pod nazivom CSI.

CSI (Clean Standard Installation) by MB Frigo Grupa je posebna čista i dezinficirana instalacija klima uređaja koja omogućava zaštitu zdravlja krajnjeg kupca i instalatera.

- pridržavanje uputa za korištenje zaštitne opreme i dezinfekcija alata
- korištenje zaštitnog dezinfekcijskog sredstva prije, za vrijeme i nakon montaže
- čišćenje i dezinfekcija lokacije montaže

Za više informacija kontaktirajte nas:
T.: 0800 80 81 M.: info@trebamklimu.hr

 Saznajte više
Promo Banner

CSI (Clean Standard Installation) by MB Frigo Grupa

11.3.2020. SZO (Svjetska zdravstvena organizacija) službeno je proglasila pandemiju COVID-19. Nakon navedenog datuma naša svakodnevnica se promijenila -  maska za lice i dezinfekcijska sredstva postali su neizostavni u našim životima i više se brinemo za zdravlje.

Kako bi zaštitili zdravlje svojih kupca, instalatera i partnera, MB Frigo Grupa kreirala je poseban način instalacije klima uređaja u domovima krajnjih kupaca pod nazivom CSI.

CSI (Clean Standard Installation) by MB Frigo Grupa je posebna čista i dezinficirana instalacija klima uređaja koja omogućava zaštitu zdravlja krajnjeg kupca i instalatera.

- pridržavanje uputa za korištenje zaštitne opreme i dezinfekcija alata
- korištenje zaštitnog dezinfekcijskog sredstva prije, za vrijeme i nakon montaže
- čišćenje i dezinfekcija lokacije montaže

Za više informacija kontaktirajte nas:
T.: 0800 80 81
info@trebamklimu.hrSaznajte više
Promo Banner

Haier Tide Wi-Fi za 282 kn/mjesečno

Haier Tide 3,5 kW Wi-Fi od sada može biti vaš klima uređaj za samo 282 kn/mjesečno!  Akcijska cijena: 3.375 kn (stara cijena: 3.589 kn). Akcija vrijedi do 31.5.2020. 

 • uključen Wi-Fi modul
 • Frost Clean funkcija - 99,9 pročišćen isparivač
 • 5 godina garancije 

Haier Tide potražite:Saznajte više
Promo Banner

Upoznajte Haier Jade!

Model Jade predstavlja moćan klima uređaj vrhunskog dizajna s inovativnim funkcijama za pročišćavanje zraka u domu. Inovativni senzor u unutarnjoj jedinici klima uređaja upozorava korisnika na kvalitetu zraka u prostoriji. Previše čestica prašine u prostoriji aktivira senzor te se na zaslonu unutarnje jedinice pokazuje upozorenje (Crvena boja - zrak nije kvalitetan / Zelena boja - zrak je kvalitetan). Ako zrak nije kvalitetan onda se automatski uključuje dodatno pročišćavanje zraka uz pomoć elektrostatičkog - antibakterijskog filtera.

Katalog preuzmite na sljedećem linku - Haier katalog 2020.

Haier Jade potražite:Saznajte više
Promo Banner

Kvaliteta zraka

Jeste li znali da kroz klima uređaj prođe sav zrak iz zatvorene prostorije i to više puta dnevno? Zrak koji se nalazi u prostoriji dolazi izvana te sa zrakom dolaze i lebdeće čestice od ispušnih plinova, čađe, prašine, peludi … U većim gradovima, pogotovo u područjima s frekventnijim prometom, zrak je još zagađeniji i ima znatno veći udio lebdećih čestica.

Haier već godinama razvija dodatne funkcije za pročišćavanje zraka u klima uređajima kako bi korisnicima omogućio svjež i pročišćen zrak u njihovim domovima. Haier je predstavio inovativnu funkciju Frost Clean koja predstavlja automatsko samočišćenje klima uređaja hladnom ekspanzijom. Frost Clean funkcija radi na način da zaledi površinu isparivača te se s otapanjem učinkovito uklanjaju nečistoće i bakterije.

 • svi modeli imaju inovativnu funkciju Frost Clean – 99,9% dezinficirani zrak
 • pametni senzori za kvalitetu zraka (uz model Haier jade – uskoro u prodaji)
 • svi modeli imaju ionski srebrni premaz na isparivaču – ionsko srebro djeluje kao antiseptik jer su ioni srebra aktivni i prodiru kroz membranu bakterija
 • antibakterijski paneli (uz model Flexis mat verzija)
 • elektrostatički filter - uklanja sve nečistoće i najsitnije čestice uz pomoć elektrostatičkog naboja (uz model Haier jade – uskoro u prodaji)
 • 3M filter - osigurava 100% pročišćen zrak od vlasi kose, sitne prašine, peludi i ostalih drugih vidljivih i nevidljivih čestica (dolazi kao opcija)

Frost Clean Funkcija 

Haier klima uređaj, model Jade ima inovativni senzor u unutarnjoj jedinici klima uređaja koji upozorava korisnika na kvalitetu zraka. Previše čestica prašine u prostoriji aktiviri senzor i na displayu unutarnje jedinice pokazuje upozorenje (Crvena boja – zrak nije kvalitetan / Zelena boja – zrak je kvalitetan). Senzor za kvalitetu zraka ima mogućnost prepoznati najsitnije čestice prašine (PM2.5). 


Testiranje čistoće klima uređaja s funkcijom Frost Clean nakon 2 godine korištenja

A kakva je kvaliteta zraka u Zagrebu?

Stručnjaci za Jutarnji: 'Kad se u gradu zadržava magla, čestice ne mogu otići' ...

U Zagrebu su u četvrtak 16.1.2020. objavljeni novi rezultati mjerenja zagađenja zraka. Mjerne stanice Zagreb-1, Zagreb-2 i Zagreb-3 pokazale su da je indeks kvalitete zraka u Zagrebu bio loš ili vrlo loš, a razlog su povećane vrijednosti lebdećih čestica PM10 koje danima zagađuju zrak.

Tomislav Ćorić, ministar zaštite okoliša i energetike, u četvrtak je uoči sjednice Vlade kazao da ga situacija s onečišćenim zrakom brine, ali da se radi o nečemu što se događa iz godine u godinu.

- Ovo nije ništa što je izvan standardnih godišnjih gabarita, jednostavno imate određen broj dana tijekom godine kada imamo maglu i atmosferske prilike takve da i zima i ogrjevna sezona utječu na to da je količina i koncentracija PM10 čestica iznad graničnih vrijednosti - rekao je Ćorić te dodao je kako kao ministar zaštite okoliša po tom pitanju ne može ništa.

Tekst je preuzet s portala www.jutarnji.hr (ovdje pročitajte cijeli tekst - ŠTO SE TO DOGAĐA S KVALITETOM ZRAKA)

Vodič kroz kratice koje Zagrepčane muče zbog loše kvalitete zraka:

PM10, PM2,5, SO2, NO2, O3 i CO oznake su s kojima se Zagrepčani posljednjih dana često susreću i na njih obraćaju pažnju više nego inače. Razlog je onečišćenje zraka prvenstveno česticama PM10, čija je koncentracija od početka godine veća od uobičajenih prosječnih dnevnih vrijednosti. I dok stručnjaci smiruju javnost i uvjeravaju da nema opasnosti za zdravlje, građani institucijama - ne vjeruju previše. U tportalovu vodiču donosimo značenje nekih oznaka, kao i prikaz vrijednosti koje ne bi smjele biti prekoračene

Čestice PM10

Vjerojatno je najspominjanija oznaka posljednjih dana. PM označava particulate matter dok 10 predstavlja veličinu čestice u mikrometrima. Riječ je o kombinaciji krutih i tekućih tvari koje lebde u zraku, mikroskopski su sitne i ne mogu se vidjeti golim okom. Ulaze u dišne putove, kroz alveole mogu dospjeti u krvotok i prouzročiti štetu, naročito ako na sebi imaju vezane štetne spojeve poput metala. Stručnjaci kažu da nastaju prije svega zbog loženja na kruta goriva, ispušnih plinova automobila i industrije. Tijekom 24 sata njihova prosječna granična vrijednost, iznad koje kvaliteta zraka postaje nešto lošija, iznosi 50 μg/m3. U Zagrebu je jučer bila 58,55 μg/m3, a u prva dva tjedna 99,80 μg/m3.

Čestice PM2,5

Manje od prethodnih, a samim tim i opasnije. Uzročnici koji dovode do njih isti su kao i u slučaju PM10. Granična vrijednost koju njihova količina ne bi smjela prelaziti je 25 μg/m3 u kalendarskoj godini.

Tekst je preuzet s portala www.tportal.hr (ovdje pročitajte cijeli tekst -Vodič kroz kratice koje Zagrepčane muče zbog loše kvalitete zraka)Saznajte više