Maxon klima uređaji s faktorom X

Maxon klima uređaji s faktorom X upotpunjuju tvoj svakodnevni život sa super funkcijama za udobnost i zdravlje uz pametnu tehnologiju povezivanja.

X  brine o tvom budžetu

X brine o zraku koji udišeš

X brine utjecaju na okoliš

X brine o ugodnoj atmosferi u domu

X brine za miran san

X brine o kvaliteti tvog života

Maxon klima uređaji brinu o utjecaju na okoliš, ali i o tvom budžetu. Maxon Fresh model je koji obećava idealne performanse u jednom uređaju, za sve one koji žele kvalitetu uz vrlo pristupačnu cijenu. Odlična energetska učinkovitost (A++), rad na ekološkoj radnoj tvari R32 i ekonomičan način rada, najbolje su karakteristike uređaja koji ugodno rashlađuje tvoj dom uz minimalnu potrošnju energije. Funkcije Fresh modela uspješno su prilagođene današnjem urbanom načinu života. U svakom trenutku i sa bilo koje lokacije, uređaj možeš upaliti putem svog pametnog telefona (WI-FI) kako bi te po povratku s posla, teretane, trgovine i dr. uvijek dočekala optimalna temperatura. Uz funkciju samočišćenja unutarnja jedinica klima uređaja uvijek će biti čista i bez bakterija. Svojim minimalističkim dizajnom Fresh se savršeno uklapa u svaki stil interijera i nenametljivo postaje dio tvog životnog prostora.

Udahni bezbrižno FRESH zrak bez bakterija opasnih za tvoje zdravlje i odaberi klimu bez štetnog utjecaja na ozon.

Maxon klima uređaji brinu o potpunoj ugodi u domu. Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima. Comfort je klima uređaj futurističkog dizajna. Njegove zaobljene glatke linije i sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere. Daljinski upravljač sadrži senzor za detekciju toplinskih opterećenja u prostoriji i automatski optimizira ispuh zraka prilagođen tvojoj zoni ugode i prostoriji u kojoj boraviš. Comfort model u prostor ispuhuje potpuno svjež i čist zrak. Ugrađeni filteri zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

Comfort je pravi izbor za sve one koji traže osvježavajuću oazu prirodnog zraka unutar svog doma u potpunosti prilagođenu osobnom osjećaju ugode u prostoru.

Maxon Comfort Pure klima uređaj odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

Uz vrhunsku udobnost i 99,9% steriliziran zrak u prostoriji, Comfort Pure model stvara optimalne uvjete u prostoru za bezbrižan boravak i hlađenje osoba sklonih alergijama, djece i svih osjetljivih skupina ljudi.

Maxon Comfort Pure sterilizira zrak koji udišeš i pruža osjećaj ultimativnog zadovoljstva u tvom domu. Odaberi Pure i uživaj u osvježavajućem strujanju čistog zraka bez propuha!

Multi sistemi idealno su rješenje za veće stambene ili poslovne prostore, apartmane, hotele i prodajne prostore. Maxon multi sistemi imaju mogućnost spajanja do 3 unutarnje jedinice na jednu vanjsku jedinicu ovisno o potrebama i odabiru uređaja.

Maxon Comfort MULTI model  je prepoznat na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima.  Njegove zaobljene glatke linije i futuristički dizajn te sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere. Daljinski upravljač sadrži senzor za detekciju toplinskih opterećenja u prostoriji i automatski optimizira ispuh zraka prilagođen tvojoj zoni ugode i prostoriji u kojoj boraviš.

Ugrađeni filteri zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

Comfort MULTI je pravi izbor za sve one koji traže osvježavajuću oazu prirodnog zraka unutar svog doma u potpunosti prilagođenu osobnom osjećaju ugode u prostoru.