Maxon klima uređaji za štedno grijanje

Grijanje na klima uređaj uz niske mjesečne račune?

Znaš li da je grijanje na klima uređaj (p.s. ovisno o energetskoj učinkovitosti kuće ili zgrade u kojoj živiš) minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja? Klima uređaji rade poput toplinskih pumpi te za 1 kW električne energije daju 4 kW toplinske energije.

≈ Maxon Pure klima uređaj s UV-C lampom odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja, funkcija super grijanja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

≈ Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima. Uz funkciju ionizatora, model ima ugrađen filter zraka koji uklanja štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

ZAŠTO se grijati klima uređajima?

  • UŠTEDA ENERGIJE - princip rada klima uređaja pokazao se za minimalno jednu trećinu jeftiniji od drugih načina grijanja.
  • Inverteri imaju jako dobar rad u zimskim uvjetima, NE PREGRIJAVAJU PROSTORIJU jer se isključuju kada dostignu željenu temperaturu.
  • ELEKTRIČNE INSTALACIJE SU MANJE OPTEREĆENE jer nema stalnog uključivanja i isključivanja kompresora.
  • Topli ZRAK SE DOBRO RASPOREĐUJE U PROSTORIJI, a ne koncentrira se samo oko uređaja.
  • NE TREBA PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE ENERGENTA - drva, lož ulje ili plin.
  • Na klima uređaj se NE MOŽETE OPEĆI.

TOP funkcije Maxon klima uređaja za još učinkovitije grijanje prostora:

  • SUPER GRIJANJE Grijač kadice kondenzata brzo otapa i uklanja snijeg i led na vanjskoj jedinici klima uređaja, osiguravajući na taj način stabilan kapacitet grijanja
  • 8°C GRIJANJE Klima uređaj se u modu grijanja može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje instalacija

Ponuda preko web shopa: