Novosti

Promo Banner

Haier zimska akcija

Odaberite za svoj dom samo najbolje! Haier klima uređaji predstavljaju modele uz pomoć kojih će vaš dom biti ispunjen svježim i čistim zrakom za vrijeme grijanja ili hlađenja. 

Kupite sada klima uređaj i osigurajte topliji dom za posebnu akcijsku cijenu - već od 345 kn/mjesečno. Akcija traje do 1.4.2018.

Haier Nebula (bijela)

Haier Aqua (crna i bijela)

Haier Brezza

Navedene modele možete kupiti putem sljedećih prodajnih kanala:

 Saznajte više
Promo Banner

Najefikasniji način grijanja

Želite uštedjeti na grijanju ove godine? Klima uređaji Maxon predstavljaju najefikasniji način grijanja uz pomoć napredne inverterske tehnologije (DC visoko učinkoviti inverter).

Kako klima uređaj grije? Podešavanjem na funkciju grijanje uključuje se obrnuti rad klima uređaja od funkcije hlađenja. Kada klima hladi, onda vanjska jedinica ispuhuje vrući zrak, a unutarnja jedinica hladni zrak. U funkciji grijanja radi obrnuto – vanjska jedinica ispuhuje hladni zrak, a unutarnja jedinica topli zrak po podešenoj temperaturi.

Što je potrebno da bi kvalitetno zagrijali stan od 50 m2Za kvalitetno grijanje potreban vam je jedan klima uređaj od 5kW ili dva klima uređaja od 2,5 kW (sve ovisi o rasporedu).

Koje su pogodnosti grijanja uz klima uređaje:

 • ušteda električne energije
 • brzo postizanje željene temperature
 • očišćeni zrak od bakterija, virusa, prašine, dima cigarete, peludi i ostalih alergena

MAXON Fresh 

 • DC visoko učinkoviti inverter
 • Visoka energetska učinkovitost (A++) 
 • SCOP - 4,0 
 • Dodatna ušteda u modu grijanje
 • Turbo za brzo grijanje i hlađenje
 • Automatski način rada 
 • Horizontalno i vertikalno usmjeravanje zraka
 • Vrhunsko filtriranje zraka
 • Ionizator zraka

Maxon Fresh kupite putem web shopa www.trebamklima.hr, već od 2.850 kn

 

 Saznajte više
Promo Banner

Kraljica među klimama

Želite običan klima uređaj koji samo hladi ili želite klima uređaj s odličnim funkcijama koji će vaš dom učiniti još ugodnijim. Haier klima uređaji poznati su po atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svatko zavoljeti klimatizirani zrak, pa čak i oni koji su protivnici ovakvog načina hlađenja za vrijeme ljetnih vrućina.

Evo razloga zbog čega je Haier klima uređaj najbolji odabir za vas:

 1. Haier klima uređaj ima funkciju 3D ispuha zraka koja osigurava osjećaj svježine i ugode u svakom dijelu klimatiziranog prostora.
 2. Funkcija Super tihi rad omogućava nečujni rad klima uređaja zbog čega je najbolji odabir ako klima uređaj planirate staviti u spavaću sobu. 
 3. Haier klima uređaji omogućavaju veliki domet ispuha zraka, do čak 20 m i zbog toga je najbolji odabir za veće i duže prostore.
 4. Funkcija Ionizator zraka neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaju upotrebom različitih elektroničnih uređaja (TV, kompjuteri, mobiteli …).
 5. Funkcija Nano-Aqua ionizator pročišćava zrak od bakterija, virusa, prašine, dima cigarete, peludi i ostalih alergenata. Vaša koža će postati savršeno glatka, elastična i hidratizirana (zbog Nano Aqua ionizatora molekula vode bit će smanjena s 80000 nm na 20 nm, te će se lakše apsorbirati u pore vaše kože). 
 6. Haier klima uređaji imaju najvišu energetsku klasu A+++ uz koju pametno štedite. 
 7. Novi višeslojni filter ima nekoliko vrsta zaštite – antibakterijski, aktivan ugljen i filter s česticama vitamina C. 
 8. WI-Fi modul omogućava vam kontrolu vašeg klima uređaja s udaljenih lokacija, te ima razne funkcije – tjedni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača. 
 9. Funkcija Ecopilot predstavlja detektor pokreta i svijetla. Zrak se usmjerava tako da ne puše direktno na osobe prostoriji. Isto tako postoji senzor svjetla koji detektira promjene u odnosu na intenzitet sunčeve svjetlosti u prostoriji te na taj način regulira temperaturu i štedi. 
 10. Haier klima uređaji imaju garanciju do čak 3 godine te razgranatu prodajnu i servisnu mrežu po čitavoj Hrvatskoj. 

Brand Haier razvio je široku paletu modela klima uređaja od kojih većinu možete pronaći u Hrvatskoj. Svaki od modela poseban je po dizajnu te čak postoje i modeli s prednjom maskom koja je prekrivena blagim perla efektom za još bolji izgled. Pogledajte video od najpoznatijih modela na sljedećim linkovima: DawnCrystalAquaNebulaBrezza i TundraSaznajte više
Promo Banner

Web Shop B2B

MB Frigo Grupa predstavlja novi web shop www.trebamklimu.hr koji je namijenjen za poslovne partnere i za krajnje kupce. 

Poslovni partneri MB Frigo Grupe od sada mogu koristiti web shop www.trebamklimu.hr kao svoj vlastiti s mogućnošću prodaje klima uređaja na rate (do 12 rata bez kamata). Pristup web shopu ostvaruje se na način da se na mail info@mbfrigo.hr pošalju sljedeće informacije: ime, prezime, naziv tvrtke/obrta, adresu/grad i kontakt broj telefona. 

Detaljan opis web shopa www.trebamklimu.hr nalazi se na PDF letku - B2B Web Shop letak. Za više informacija o web shopu kontaktirajte komercijaliste MB Frigo Grupe - kontakti.Saznajte više
Promo Banner

Novi web shop Trebamklimu.hr

Trebamklimu.hr je web shop koji Vam omogućuje kvalitetan odabir klima uređaja uz brzu i jednostavnu kupovinu kao i uslugu dostave i montaže.

Na jednom mjestu imate ponudu od 40 klima uređaja pod brandovima Haier, Toshiba i Maxon. Uz jednostavan odabir filtera lako će te doći do traženog klima uređaja bez obzira tražite li jednostavnost ili klima uređaj s naprednijim funkcijama.

Kupljene klima uređaje montiraju i održavaju certificirani partneri MB Frigo Grupe za brandove klima uređaja Haier, Maxon i Toshiba.

MB Frigo Grupa je generali distributer za brandove klima uređaja Haier i Maxon te je glavni distributera za brand Toshiba. Za svaki klima uređaj osigurana je stručna podrška pri održavanju, servisiranju i nabavci rezervnih dijelova.
MB Frigo Grupa iz sebe ima 35 godina iskustva u području klimatizacije i hlađenje te u želji da krajnjim kupcima omogući jednostavniji odabir i kupovinu klima uređaja pokrenula je web shop Trebamklimu.hr.Saznajte više