Novosti

Promo Banner

MAXON - 5 godina garancije

Od 14.04.2022., svi Maxon klima uređaji dolaze sa tvorničkim jamstvom u trajanju od 5 godina (3+2)! MB Frigo Grupa omogućila je dodatnu pogodnost za MAXON klima uređaje kućne serije – 5 godina garancije na cijeli uređaj. Navedena pogodnost vrijedi za sve Maxon klima uređaje kupljene od 14.04.2022. nadalje. Uvjeti za ostvarivanje prava na jamstvo:

 • ugradnja klima uređaja izvršena je od strane tvrtke ili obrta i/ili puštanje klima uređaja u rad obavljeno je od: ovlaštenih instalatera/servisera za Maxon klima uređaje.
 • registracija Maxon klima uređaja putem na stranici www.trebamklimu.hr - registracija produženog jamstva.
 • kupac Maxon klima uređaja svake je godine dužan obaviti redovan servis klima uređaja kod ovlaštenog servisera koji nakon obavljenog servisa ovjerava jamstveni list.

Napomena: Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda, jer putem tih dokumenata ostvaruje svoja prava.Saznajte više
Promo Banner

Maxon klima uređaji za štedno grijanje

Grijanje na klima uređaj uz niske mjesečne račune?

Znaš li da je grijanje na klima uređaj (p.s. ovisno o energetskoj učinkovitosti kuće ili zgrade u kojoj živiš) minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja? Klima uređaji rade poput toplinskih pumpi te za 1 kW električne energije daju 4 kW toplinske energije.

≈ Maxon Pure klima uređaj s UV-C lampom odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja, funkcija super grijanja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

≈ Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima. Uz funkciju ionizatora, model ima ugrađen filter zraka koji uklanja štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

ZAŠTO se grijati klima uređajima?

 • UŠTEDA ENERGIJE - princip rada klima uređaja pokazao se za minimalno jednu trećinu jeftiniji od drugih načina grijanja.
 • Inverteri imaju jako dobar rad u zimskim uvjetima, NE PREGRIJAVAJU PROSTORIJU jer se isključuju kada dostignu željenu temperaturu.
 • ELEKTRIČNE INSTALACIJE SU MANJE OPTEREĆENE jer nema stalnog uključivanja i isključivanja kompresora.
 • Topli ZRAK SE DOBRO RASPOREĐUJE U PROSTORIJI, a ne koncentrira se samo oko uređaja.
 • NE TREBA PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE ENERGENTA - drva, lož ulje ili plin.
 • Na klima uređaj se NE MOŽETE OPEĆI.

TOP funkcije Maxon klima uređaja za još učinkovitije grijanje prostora:

 • SUPER GRIJANJE Grijač kadice kondenzata brzo otapa i uklanja snijeg i led na vanjskoj jedinici klima uređaja, osiguravajući na taj način stabilan kapacitet grijanja
 • 8°C GRIJANJE Klima uređaj se u modu grijanja može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje instalacija

Ponuda preko web shopa:

 Saznajte više
Promo Banner

Maxon klima uređaji s faktorom X

Maxon klima uređaji s faktorom X upotpunjuju tvoj svakodnevni život sa super funkcijama za udobnost i zdravlje uz pametnu tehnologiju povezivanja.

X  brine o tvom budžetu

X brine o zraku koji udišeš

X brine utjecaju na okoliš

X brine o ugodnoj atmosferi u domu

X brine za miran san

X brine o kvaliteti tvog života

Maxon klima uređaji brinu o utjecaju na okoliš, ali i o tvom budžetu. Maxon Fresh model je koji obećava idealne performanse u jednom uređaju, za sve one koji žele kvalitetu uz vrlo pristupačnu cijenu. Odlična energetska učinkovitost (A++), rad na ekološkoj radnoj tvari R32 i ekonomičan način rada, najbolje su karakteristike uređaja koji ugodno rashlađuje tvoj dom uz minimalnu potrošnju energije. Funkcije Fresh modela uspješno su prilagođene današnjem urbanom načinu života. U svakom trenutku i sa bilo koje lokacije, uređaj možeš upaliti putem svog pametnog telefona (WI-FI) kako bi te po povratku s posla, teretane, trgovine i dr. uvijek dočekala optimalna temperatura. Uz funkciju samočišćenja unutarnja jedinica klima uređaja uvijek će biti čista i bez bakterija. Svojim minimalističkim dizajnom Fresh se savršeno uklapa u svaki stil interijera i nenametljivo postaje dio tvog životnog prostora.

Udahni bezbrižno FRESH zrak bez bakterija opasnih za tvoje zdravlje i odaberi klimu bez štetnog utjecaja na ozon.

Maxon klima uređaji brinu o potpunoj ugodi u domu. Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima. Comfort je klima uređaj futurističkog dizajna. Njegove zaobljene glatke linije i sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere. Daljinski upravljač sadrži senzor za detekciju toplinskih opterećenja u prostoriji i automatski optimizira ispuh zraka prilagođen tvojoj zoni ugode i prostoriji u kojoj boraviš. Comfort model u prostor ispuhuje potpuno svjež i čist zrak. Ugrađeni filteri zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

Comfort je pravi izbor za sve one koji traže osvježavajuću oazu prirodnog zraka unutar svog doma u potpunosti prilagođenu osobnom osjećaju ugode u prostoru.

Maxon Comfort Pure klima uređaj odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

Uz vrhunsku udobnost i 99,9% steriliziran zrak u prostoriji, Comfort Pure model stvara optimalne uvjete u prostoru za bezbrižan boravak i hlađenje osoba sklonih alergijama, djece i svih osjetljivih skupina ljudi.

Maxon Comfort Pure sterilizira zrak koji udišeš i pruža osjećaj ultimativnog zadovoljstva u tvom domu. Odaberi Pure i uživaj u osvježavajućem strujanju čistog zraka bez propuha!

Multi sistemi idealno su rješenje za veće stambene ili poslovne prostore, apartmane, hotele i prodajne prostore. Maxon multi sistemi imaju mogućnost spajanja do 3 unutarnje jedinice na jednu vanjsku jedinicu ovisno o potrebama i odabiru uređaja.

Maxon Comfort MULTI model  je prepoznat na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima.  Njegove zaobljene glatke linije i futuristički dizajn te sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere. Daljinski upravljač sadrži senzor za detekciju toplinskih opterećenja u prostoriji i automatski optimizira ispuh zraka prilagođen tvojoj zoni ugode i prostoriji u kojoj boraviš.

Ugrađeni filteri zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

Comfort MULTI je pravi izbor za sve one koji traže osvježavajuću oazu prirodnog zraka unutar svog doma u potpunosti prilagođenu osobnom osjećaju ugode u prostoru.Saznajte više
Promo Banner

Haier, prizovi svježinu u svoj dom!

Osjećate li se iscrpljeno u ljetnim mjesecima, izloženi nepodnošljivim vrućinama kao da ste usred pustinjske prerije? Nigdje na vidiku prirodnog zaklona niti osvježenja… Sada zamislite da po najjačem suncu vidite već rashlađeni šator - nazovimo ga vaš dom. Samo jedan klik dijeli vas od svijeta idealne temperature i obećane oaze svježine i prirodnog zraka. (WI-FI)  Prizovite svježinu Haier klima uređaja koji hlade vaš dom i kada niste kod kuće. Samo par stupnjeva niža temperatura i prirodni povjetarac zapuhat će i u vašem smjeru.

SVE SE VRTI U KRUG Živite u harmoniji s prirodom. Kvaliteta zraka može uvelike utjecati na to koliko se ugodno osjećate u sobi. Klima uređaj zrak uvlači izvana, a u prostor ispuhuje čist i zdrav zrak. Naši pametni klima uređaji imaju poboljšanu cirkulaciju zraka te su dizajnirani kako bi povećali osjećaj udobnosti u bilo kojoj prostoriji. Svi Haier klima uređaji imaju funkciju samočišćenja (Frost clean) pa je svaki vaš udah zraka siguran od prašine, alergena i bakterija. Haierove funkcije za zdrav zrak čiste i steriliziraju zrak, ali i sam klima uređaj uz pomoć inovativnih tehnologija: UVC modul, Nano-aqua ionizator, 56°C  sterilizacija.

 

VJETAR KOJI PUŠE Svi dijelimo isti zrak. Haier klime imaju unaprijeđen ispuh zraka s trostrukim protokom i usmjerivačem koji generira jači i koncentriraniji ispuh zraka kako bi dospio u svaki kut prostorije. Posebno dizajnirane lamele automatski usmjeravaju zrak gore - dolje, lijevo – desno te tako stvaraju osjećaj prirodnog povjetarca (3D strujanje zraka). Uz Low wind brzo se postiže željena temperatura i svjež dotok prirodnog zraka bez osjećaja propuha. Haier klima uređaji prepoznatljivi su po vrlo tihom radu 15 dB koji je tiši i od pada iglice omorike.    

DIJELITE SVOJU DOBRU SREĆU Ako tražite uređaj koji će vas oduševiti, Haier modeli klima uređaja pravi su odabir za vas. Svaki model Haier klima uređaja posvećen je specifičnim potrebama svojih korisnika. Pametne inovativne tehnologije, funkcije za pročišćavanje zraka, iznimna ugodnost u prostoru – Haier ispunjava sva očekivanja svojih korisnika.  Mnogi od njih svoje zadovoljstvo i vjernost našem brandu dijele s drugima. #Haier

 

PRIDRUŽITE SE PLEMENU HAIER Budite osviješteni. Haier, svjetski proizvođač klima uređaja, nudi visokotehnološke proizvode i kontinuirano uvodi inovacije koje poboljšavaju kvalitetu života korisnicima diljem svijeta. Visoka kvaliteta proizvodnje, kao i kvalitetne sirovine, jamče besprijekoran rad Haier proizvoda dugi niz godina te stoga ne čudi da svi Haier klima uređaji imaju petogodišnje jamstvo. 

Ponudu Haier klima uređaja pogledajte na sljedećem linku - Haier klima uređaji.Saznajte više
Promo Banner

HAIER UVC GENERATOR

QINGDAO, 19. ožujka 2021. - Texcell SA , globalna istraživačka organizacija, potvrdila je da klima uređaji Haier s UVC GENERATOROM učinkovito uništavaju 99,998% COVID virus (SARS-CoV-2) u zatvorenim objektima.

U studenom 2020., kompanija Haier Air Conditioning pokrenula je službenu suradnju s tvrtkom Texcell S.A. za provođenje testova na Haier UVC GENERATORU koji se koristi u Haier klima uređaja. Ispitivanja su provedena u Texcell profesionalnom laboratoriju smještenom u Parizu. U laboratorijskom testnom okruženju, Haier UVC GENERATOR učinkovito je uništio virus SARS-CoV-2, s učinkovitošću do 99,998% u 1 satu.

Haier UVC GENERATOR - UVC (Ultraviolet C), vrsta UV zraka, s valnom duljinom spektra u rasponu od 200-280nm koristi se za dezinfekciju u svakodnevnom životu ljudi. Djeluje oštećujući strukturu DNA i RNA virusa, uzrokujući da mikroorganizam ne može obavljati vitalne stanične funkcije.

Haier UVC GENERATOR emitira zrake s valnom duljinom između 270-280 nm. Uređaj je instaliran na isparivaču i generira zrake u blizini ulaza zraka s desne na lijevu stranu kada je funkcija uključena. Trenutno zaustavlja opasnosti u zraku kada zrak prolazi kroz područje izloženo UVC zrakama, dostavljajući tako zdrav zrak u prostoriju.

klima uređaji Haier s UVC GENERATOROM učinkovito uništavaju 99,998% COVID virus (SARS-CoV-2) u zatvorenim objektima.

Studija koju je proveo Texcell potvrđuje da se očekuje da će učinkovitost UVC GENERATORA smanjiti rizik od infekcije uzrokovane COVID-19.

MB Frigo Grupa uskoro će predstaviti nove Haier modele klima uređaja s UVC generatorom.Saznajte više